çağlayan unlu mamuller

All posts tagged with 'çağlayan unlu mamuller'

Fırında pişen ekmek mi yoksa siz misiniz? İşimize ait konularda daha özenli ve dikkatli olmamız gerektiğinin farkındayız. Çünkü ekmek pişirmek için hem somut hem de maddi olmayan pek çok sır vardır. Yaratıcılık ve tutkunun yanı sıra, iyi bir ekmek pişirme malzemenin kalitesine bağlıdır. İyi ekmek zaman alır ve sabır gerektirir. Taze un ve maya ile […]

Read More

Ekmek üretmek aşk ister sevgi ister. Pişirme konusunda tutkuluyuz. El yapımı ürünlerimizin hepsini, sevgi ile özenle pişiriyoruz. Mesleğimizi Aşk’la yaptık, özenle müşterilerimize ulaştırdık. Şimdi Ekmek Aşkı diyoruz ve Müşterilerimizle yeni lezzetleri tattırmak istiyoruz. Dükkânımızın önünden geçerken, sizi büyüleyen taze ekmek kokusunun ardı sıra içeri girdiğinizde her şeyin aşkla üretilmiş olduğunu göreceksiniz. Fırınımızda, birbirinden farklı taptaze […]

Read More

  Hz. Adem’den bugüne insan oğluna sunulan en kutsal nimet olan buğday tanesinin hikayesidir. Ulaşılabilen tarihi kalıntılarda buğdayın Etiyopya, Mısır, Sümer, Roma medeniyetlerinde bilindiğini ve kullanıldığını göstermektedir. Göbeklitepe, Karacadağ ve çevresindeki öncü buluntuların yanı sıra Diyarbakır Çayönü ve Kayseri Kültepe’deki kazılar da küplerin içinde buğday taneleri, Konya Karahöyük’te M.Ö.2000-1900’lerde evlerde fırınlar bulunmuştur. Görülüyor ki; insanoğlunun […]

Read More